REFERENTIES

Pita

In onze zoektocht naar een leuke Shiba pup kwamen we via de fokkerslijst van de NVAI terecht op de mooie website van Takai Döro. Wat bleek, door een plotselinge afzegging was er nog een pup op zoek naar een nieuw baasje. Kon geen toeval zijn dachten wij en onze e-mail was gestuurd. Afwachten en hopen maar… tien(!) minuten later al een reactie van Henk en Alie en een afspraak in de agenda voor een kennismaking.

Aangekomen in Staphorst werden we gastvrij ontvangen, eerst door drie mooie Shiba’s bij het hek en aan de voordeur door de familie. Eenmaal binnen zochten onze ogen natuurlijk al snel naar die kleine pup. En ja hoor, gezien is verkocht. Hoewel… Ja! Na een heel fijn gesprek werden wij zelf ook goed gekeurd.

We genieten enorm van onze ‘Pita’. Elke dag weer even ondeugend, intelligent en aanhankelijk. Uren in de tuin te vinden, alles in de gaten houden, rennen, vliegen en spelen. Het allerleukste? De uitgebreide welkom-thuis-ik-ben-zo-blij-begroeting. Oortjes plat, oogjes dicht en kwispelen maar! Dit zal ons echt nooit gaan vervelen…

Erg blij met Takai Döro en we weten zeker dat ze nog veel mensen gelukkig gaan maken.

Cindy en Jacob (Woubrugge)

“Vanaf het moment dat koda en zijn broertjes werden geboren waren we direct betrokken. De familie Bisschop hield ons meteen op de hoogte en we ontvingen al snel veel filmpjes & diverse foto’s. Wij waren meteen verliefd! Na 1,5 jaar wachten konden we eindelijk onze Shiba pup uitzoeken. Vanaf begin tot eind werden we op de hoogte gehouden. We gingen wekelijks naar onze Koda toe en we werden altijd hartelijk ontvangen door de familie Bisschop. Onze Koda heeft een heel lief en sociaal karakter.. kan ook niet anders, want hij is bij Takai doro de eerste weken met liefde opgevoed. Wij zijn Takai doro heel dankbaar voor onze Koda.”

Christiaan & Isabella (Deventer)

Na een goede oriëntatie kwamen we bij Takai Doro uit. Het contact verliep erg prettig en gastvrij. Dat gaf een goed gevoel. Er werden periodiek foto’s geplaatst van de pup en we werden vriendelijk ontvangen en geïnformeerd.
De huiselijke sfeer waarin de pups opgroeien sprak ons erg aan.
Onze shiba  inu, Kenji (Voor ons Boy), was aandoenlijk als pup. Het ras is eigenwijs en eigengereid en kost veel tijd en energie in de opvoeding. Voor ons was een puppiecursus welkom. Je moet ook consequent zijn, maar uiteindelijk wordt je daar ook voor beloond.
Boy is nu, 9 maanden oud, een mooie, lieve, open en nieuwsgierige hond. Hij houdt van buiten zijn en gaat graag wandelen. Eigenwijs blijft hij, maar als je tijd investeert krijg je er ook echt een maatje voor terug. Wij zijn erg blij met hem.
De familie Bisschop is een betrouwbare en gastvrij kleine Fokker. Wij zijn zeer tevreden vanaf het eerste contact.
Fam. Lesscher

Yuichi

Van het moment dat we onze Yuichi hebben opgehaald tot aan elke seconde tot nu zijn wij enorm blij met hem!
We krijgen bij elke uitlaat moment met hem ook van iedereen complimenten over zijn looks.
Hij is een part of the family geworden en iedereen vraagt ook altijd naar hem.
Wij zijn er heel erg blij mee dat Takai doro door al haar kennis en ervaring voor zulke leuke puppy’s zorgt.
Het bezoeken van de puppy’s was ook een super ervaring die ik nooit weer in mijn leven zal vergeten.
Er word verantwoord gefokt en de puppy’s worden super verzorgt!

Kerim Sancakdar, Hengelo (ov)

kata

Akira is onze eerste shiba inu en ik kan je vertellen dat ik zo blij ben dat ik Takai Doro heb gevonden. Heb in t verleden al wat problemen gehad met broodfokkers dus ik was erg blij om eindelijk een echte goede fokker te vinden. Je merkt gelijk hoeveel deze fokkers de honden en puppies als familie zien wat erg mooi is. Ik had t geluk dat ik de grootste pup mee kreeg ben zelf ook niet de kleinste dus nu ben ik reuze blij met mij. grote sterke shiba van 18 kilo. Ik had me geen betere kamaraad kunnen wensen. Dankjewel Takai Doro en ga door met het blij maken van mensen!!

Groetjes van Familie Buljac uit Rotterdam

Familie Buljac
Kairo

Dankzij Takai Döro hebben wij een prachtige Shiba!
Sociaal, speels en heel beschermend tegenover zijn baasjes.
Hij heeft ons leven helemaal opgefleurd en we zouden hem niet meer kunnen missen.

Kim & Sven (België)

Ichi9

Wij hebben onze lieve Ichi in december 2015 opgehaald. De familie Bisschop is enorm enthousiast en gastvrij geweest en dit was een geweldige ervaring. Het was erg prettig dat er genoeg foto’s op de site werd geplaatst zodat wij de ontwikkeling van Ichi konden zien. Ichi is nu bijna 8 maanden en is een geweldige hond. Vanaf het moment dat Ichi met ons mee mocht naar huis was hij al zo goed als zindelijk, dit was voor ons erg prettig! Ichi vind het heerlijk om achter vliegende bladeren en om achter een bal aan te rennen. Hartelijk dank familie Bisschop voor een geweldige lieve schattige pup en ga zo door!!
Groetjes van de familie Xiang

Familie Xiang

Shia 1
Onze Shia.

We waren op zoek naar een Akita, maar ja die is zó groot. Op de rassen site zagen we toen een kleinere versie: een Shiba Inu. Dat leek ons makkelijker in huis en in de auto. Via dezelfde site kwamen we bij de fokker in Zuidwolde terecht, die ons verwees naar de Fam. Bisschop (Takai Döro). Yumi was zwanger en zou bevallen in oktober. Misschien konden zij iets voor ons betekenen. En ja hoor, in het eerste nest van Yumi werd 1 teefje geboren en dat is onze Shia.

We genieten elke dag van haar (haar).

Tijdens wandelingen laat Shia zich lekker gaan. Ze kan ontzettend hard rennen en voornamelijk op een zandverstuiving doet ze dat graag. Een bal meenemen maakt dit nog leuker.

Als we met haar gaan wandelen in het bos vindt ze het leuk om achter de bal aan te hollen en de bal dan in de lucht te vangen. Als ze hem dan heeft legt ze de bal bij zich neer en dan mag je hem zelf komen halen, ze brengt hem niet bij je terug.

Shia heeft een duidelijke eigen wil, ze kán goed luisteren maar… als ze andere plannen heeft, kun je roepen wat je wilt. Tijdens het wandelen loopt ze graag voorop. ( leader of the pack)

Shia is een gereserveerde dame. Mensen die ze kent begroet ze uitbundig. Bij onbekende mensen op straat gaat dat meestal anders. Als deze haar proberen te aaien dan ontwijkt ze dat.  Met de mensen die ze het vaakst ziet is ze het gekst. Ze laat dan veel toe: knuffelen, optillen, aaien.

Kan uren buiten liggen in de tuin, afwisselend in de zon en dan weer in de schaduw.

Het eerste jaar hebben we aardig wat gezellige bezoekjes aan Staphorst gebracht.  We werden dan altijd gastvrij ontvangen en konden alles vragen waar we mee zaten.

Wel hopen we nog een keer op een Shiba Inu Familie dag van deze groep. Of dat gaat lukken weten we niet met deze eigenzinnige honden?

Hartelijke groeten Fam. Van der Meer uit Nunspeet.

Fam. Van der Meer (Nunspeet)

kata kaya

Kata Kaya is een stoere dame die haar vrouwtje staat. Ze is dominant en ontzettend intelligent! We zijn heel erg blij dat we bij takai doro onze shiba inu hebben gekocht. Kata Kaya was een geweldige pup die uitgegroeid is tot een mooi dame!

Familie Kampinga

Tamiko

Geboren: 26-10-2013

Dochter van: Yumi(ko)
Is rustig, lief en gek op kinderen.
Gaat graag overal mee naar toe in het mandje achter op de fiets.
Wij zijn erg blij met haar!

Hilfra & Herman van Hoegee

Shiro

Wij zijn geweldig geholpen bij Takai Döro

Jonathan (Meppel)

Kyra
Kyra is onze eerste Shiba en is een heel lieve hond waar wij heel blij mee zijn.
Houdt van auto rijden, maar het liefst achter op fiets in de korf, dan geniet ze volop.
Ons contact en bezoek bij de fam. hebben wij als zeer positief ervaren.
Zijn dan ook zeer blij dat wij juist onze eerste Shiba hier vandaan hebben.

Eeuwe en Aukje Kloosterman (Leek)